Helló, Szépség! blog

Az esti kikapcsolódáshoz válaszd az Avon téli habfürdőit!

2016. december 28. - Debreczeni Krisztina

img_9635a.jpg

Az idei tél nem viccel, ezt a hetet kivéve szinte nappal is tartósan mínuszban van a hőmérséklet. Akármennyire is sietünk haza, akármennyire is próbáljuk minden porcikánkat befedni, hamar átfagyunk, dideregve lépjük át az otthon küszöbét. Ilyenkor nincs is jobb, mint megengedni a vizet és legalább 20 percre elmerülni a habok között. A teljes kikapcsolódás eléréséhez nagyon fontos a tus- vagy habfürdő illata, hiszen a különböző illatok különböző érzéseket, érzelmeket, lelki állapotot váltanak ki. Erre az Avon-nál is gondoltak, kínálatukban szinte majdnem minden illatvilág megtalálható. Ebben a bejegyzésben 3 különböző készítményt ismerhetsz meg.

  • Reindeer Bubble Bath

Mit is mondhatnék, ennél cukibb habfürdőt ritkán látni. A karácsonyt idézve egy rénszarvas díszíti a flakont, az illatát pedig a szilva és a vanília párosa adja. Sajnos elég enyhe illata van és inkább a szilva dominál. Ettől függetlenül szerethető, kellemes légkört teremt a fürdőszobát belengve. A habfürdő állaga már-már zselés, elég nehezen folyik ki a flakonból és a habzása is mérsékelt, így tusfürdőnek is használható. A webshop-ban most éppen akciós, 549 Ft-ért kapható.

  • Salted Caramel & Almond Hidratáló Krémtusfürdő

Első olvasásra és bizony illatolásra is akár sütemény is lehetne ez a tusfürdő. A sós karamella és a mandula csodás illatpárosítása kényezteti az érzékeket, zselés állaga és mandulaolaj tartalma pedig rásegít a hidratált bőr érzetre. Illata hosszan tartó, tusolás után is sokáig érezhető marad a bőrödön. Ha valami különlegesre vágysz a megszokott édes tusfürdők helyett, akkor mindenképp próbáld ki a jelenleg szintén akciós Senses Creamy Fantasy-t.

  •  Cranberry & Orange Bubble Bath

Ha próbáltál már Avon habfürdőt, akkor ebben sem fogsz csalódni. Édes, enyhén fűszeres, narancsos illata melegséggel és nyugalommal tölt el. Az 1 literes kiszerelés jó sokáig kitart, mert egy kevés is elég belőle ahhoz, hogy sok és tartós habot képezzen. Megéri most rendelni, hiszen jelenleg mindössze  919 Ft-ba kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8112076557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása