Helló, Szépség! blog

Lazíts az utolsó roham előtt!

Yamuna - Téli álom

2016. december 19. - Debreczeni Krisztina

img_9549a.jpg

Elkezdődött a visszaszámlálás, pár nap múlva itt a Karácsony. Nem tudom te hogy vagy vele, de nálam a december nagyon hamar elszaladt. Én már szerencsére minden ajándékot beszereztem, így csak a hangolódás, készülődés, lazítás maradt hátra. Ebben segít a Yamuna Téli álom doboza is, ami nagyon jó ajándék lehet anyukádnak, barátnődnek, de akár magadnak is! 

Sokan azt mondják, hogy szépségápolási csomagot adni snassz, a legrosszabb ajándékok közé tartozik. Én nem így gondolom, én igenis szeretek különlegesebb csomagokat kapni. Idén Karácsonyra a Yamuna szuper összeállításokkal készült. Több dobozt is készítettek a legjobb termékekből, amik kedvező áron, egyedi csomagolással vásárolhatóak meg. Ha pedig egy igazi fűszeres, téli illatot keresel, akkor a Téli álom termékcsalád biztosan tetszeni fog. Kicsit féltem, hogy az a szokásos erős, fahéjas, szegfűszeges illat fogja megcsapni az orrom, ami egyenlő a karácsonyi termékek illatával. De nem, szerencsére egy finomabb, lágyabb illatot kevertek a termékeknek, mézeskalácsra emlékeztet, de nem olyan tolakodó, és vaníliás, édesebb aromát áraszt ahogy a fejillat elpárolgott. A doboz készítményei hozzák a jól megszokott minőséget, a testvaj hamar beszívódik és puhává varázsolja a bőrt. A kézkrém is valami isteni, nem hagy ragacsos érzetet maga után, napközben is használható, 1-2 perc és lehet folytatni a teendőket. Az illata órákon át megmarad, a hatását pedig mégtovább érezteti! Kézmosáshoz én már nagyon régen csak szappant használok. Sokkal táplálóbb, mint a folyékony szappan és kevésbé szárad ki tőle a kezem. Jelenleg is Yamuna van a mosdókagylónál, mégpedig a Mézes-tejes hidegen sajtolt. Utána pedig a Szőlőmagolajosat fogom kipróbálni. De visszatérve a dobozra, tartalmaz még két különleges készítményt is. Az egyik egy masszázstömb, ami a kéz melegétől kenhetővé válik. A shea vaj, a szójaolaj és a méhviasz gondoskodik arról, hogy a bőr táplált, selymes és hidratált legyen, míg a szegfűszeg és a fahéj kombinációja az érzékekre hat. A fürdőbomba pedig elengedhetetlen kelléke a kádfürdőnek. 

A budapestieknek kötelező benézni a Jászai Mari téri márkaboltba, mert azon kívül, hogy parabén-, paraffin- és színezékmentes natúr termékekkel ismerkedhetnek meg, az árak is igen kedvezőek! 

img_9553a.jpg

img_9572a.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5512056445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása