Helló, Szépség! blog

Innovatív újdonság az arctisztítás terén!

Lirene Physio-Micellás arctisztító gél

2016. november 30. - Debreczeni Krisztina

img_8629a.jpg

Vannak olyan termékcsaládok, amik folyamatosan megújulnak. Kifejlesztenek belőlük valami újat, valami jobbat, és mivel szeretem az újdonságokat kipróbálni, megmutatni itt a blogon, ezért szinte soha nem veszem újra azt amit már elhasználtam. Ilyen termékcsalád a smink- és az arclemosó is. Nálam ez a kettő az, ami nagyon gyorsan fogy, ezért próbálok pénztárcabarát, de ugyanakkor jól működő készítményeket találni. Ilyen új generációs termék a Lirene Physio-Micellás arctisztító is, amiről bővebben olvashatsz a folytatásban. 

Tudtad? 

  • A Lirene alapítója Dr. Irena Eris.
  • A lengyel márka már több, mint 30 éve van a piacon.
  • Az összes forgalmazott termék saját, eredeti receptek alapján és többszörösen elvégzett tesztek után készül el.
  • Széles választékban érhetőek el arc- és testápolási termékek minden bőrtípusra.
  • Innováció, tudományos alap, bizonyított hatás és versenyképes árak a Lirene főbb kulcsszavai.


A Micellás arctisztító gél kiszerelése praktikus, hiszen pumpás fejet kapott. Vattára vagy a tenyerünkbe is nyomhatjuk, attól függ, hogy mire szeretnénk használni. Én smink- és arclemosóként is kipróbáltam. Vattára nyomva ugyan tökéletesen nem távolítja el a teljes sminket, de dörzsölés nélkül is szépen lehozza azt, még a vízálló szempillaspirállal is elbánik. Utána arclemosóként használva szépen tisztára mosható vele az arc. A leírás szerint víz nélkül is alkalmazható, de én úgy érzem igazán tisztának az arcbőröm, ha utána leöblítem vízzel. Valóban jól tisztít, és nagy előnye, hogy nem szárítja a bőrt, egyáltalán nem húzódik a bőröm a használata után. A benne található mangó viasz puhítja, hidratálja, amíg a D-panthenol frissíti a fáradt bőrt és enyhíti az irritációt. Dermatológiailag tesztelt és hipoallergén, száraz, érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Az illata elsőre uborkára emlékeztetett, de ez hamar elillant és inkább dinnyére hajaz. Sokáig nem marad meg az illata, csak használat közben érezhető. Nekem nagyon bevált ez a termék, ha te is szívesen kipróbálnád, a Rossmann polcain találhatod meg! 

img_8652a.jpg

img_8693a.jpg

 

* Köszönet a Lirene-nek a termékért.

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5212011242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása