Helló, Szépség! blog

Smink varázslatos befejezéssel!

Avon MagiX HD sminkfixáló púder

2016. december 06. - Debreczeni Krisztina

img_9505a.jpg

Amikor pár évvel ezelőtt a kezembe fogtam az első "fehér" púdert, idegenkedtem tőle. Tartottam attól, hogy majd fehéríteni fog, poros marad a bőröm, vagy esetleg a fényképeken köszön vissza kellemetlenül. Azonban hamar eloszlott minden félelmem, és az első pár használat után megszerettem a színtelen púdereket. Most az Avon MagiX HD sminkfixáló púderét próbáltam ki, amiről a folytatásban bővebben is olvashatsz. 

Az áttetsző púderek egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell odafigyelni a színválasztásra, a téli és a nyári bőrszínhez is tökéletesen igazodik. A porpúderek hátránya pedig az, amikor a tető lecsavarásakor a tartóba került túl sok termék kiszóródik. Az Avon sminkfixáló csomagolását ezért is imádom, mert a lyukak, amin keresztül adagolhatjuk a púdert elzárhatóak, így például utazáskor sem fog a tetőbe borulni az egész. A készítmény állaga selymes, finom, egyáltalán nem karcol. Ecsettel jól eloszlatható, nem ül bele az apró ráncokba, szépen egyesíti a sminket. Optikailag javítja a arcbőr állapotát és hosszú ideig matt marad tőle a bőr. Összességében érdemes egy próbát tenni vele főleg most, hogy akciósan 1899 Ft-ért rendelhető

img_9515a.jpg

img_9527a.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr112027913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása