Helló, Szépség! blog

Játssz az érzékekkel! - Playboy King & Queen of the Game

2016. október 11. - Debreczeni Krisztina

img_8139a.jpg

A Playboy nem pihen, ismét kiadtak egy teljesen új illatcsaládot, amit a Trónok harca ihletett. Az illatpár mögé két "hőst" vizionált a márka, akik magabiztosságukkal, mosolyukkal, tekintetükkel simán elcsábítják az ellenkező nem tagjait. Új, letisztult forma és csodás illatok, ez a King & Queen of the Game! 

A család 3 terméket tartalmaz, de a férfi vonal aftershave-vel is kiegészül. A parfümök új, letisztult és átlátszó üveget kaptak. Nekem sokkal jobban tetszik a vékonyabb, kifinomultabb női parfüm csomagolása, illetve végre a férfi parfüm is egy nyakkendős felsőtestre váltott a laposüveg forma után. A Queen of the Game fejillatában a jázmin és a narancsvirág, míg szívében a golgotavirág, kávéhab és kávé jelenik meg. Az alapba pedig a csokoládé, tonkabab, cédrus és pacsuli került. Már a leírásból is sejthető, hogy nem egy kifejezetten édes illatról van szó, ami a márkát leginkább jellemzi, hanem egy édeskés, de a kávé és a csokoládé miatt kicsit fanyar, különleges. Hozzá hasonló, de egy kicsit mégis eltérő a dezodor, ami nem tartalmaz alumínuim sót. És itt jegyezném meg, hogy végre a női változat is Skin Touch technológiával készült, vagyis érintésre intenzívebbé válik az illat. A tusfürdőt pedig extra ibolya illattal látták el, bár én málnát érzek inkább. 

"A nő úgy sétál be a terembe, ahogy az életét is éli, magasra emeli a fejét, de nincs benne semmi gőg vagy arrogancia. Tele van egészséges önbizalommal. Játékos és szellemes, tudatában van értékeinek!"

img_8153a.jpg


A férfi illat citrommal, kardamommal és feketeborssal nyit, szívében feketekávé, Granny Smith alma és Jägerbomb található, míg az alapillatban vanília, cédrus és pacsuli van. Mind a két parfümben megtalálható a kávé, ami nem annyira jellegzetes, de mindenképp harmóniába hozza a két illatot, kiegészítik egymást. Szerencsére a vanília sem erős, így igazán férfias illat lett, határozottan elcsábít! Egy picit másabb a tusfürdő, és a dezodor is, aminél már jobban dominál az édes, vaníliás illat. 

A pasinak ellenállhatatlan a mosolya, elbűvölő a tekintete, karizmája mágnesként vonzza a nőket.

Ezzel a termékcsaláddal a Playboy egy szuper illatpárt alkotott, amikkel nem csak a csábítás lesz könnyebb, de a párok is újra elvarázsolhatják egymást. Ha ezt a parfümöt használod érzéki, különleges, magabiztos és ellenállhatatlan Playboy nyuszi leszel! 

img_8158a.jpg

img_8162a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8311767859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása