Helló, Szépség! blog

Jövőre is Pixibox!

2016. december 22. - Debreczeni Krisztina

img_9581a.jpg

A Pixibox, az első hazai meglepetéscsomag idén ünnepelte 4. születésnapját. Az első kiadás óta megannyi doboz került kiszállításra és több kiadás is napvilágot látott. A hagyományos Pixibox első kistestvére a Pixibag lett, majd a Pure by Pixibox következett. Ez a dobozka natúrkozmetikumokat rejt, ami azért is szerethető, mert nagyon sok, hazai márkát is megismerhetsz általa és természetes készítményeket próbálhatsz ki. Decemberben pedig egy újabb kiadás is érkezett, az Adam&Eva, amiben női és férfi termékek is megtalálhatóak. Ebben a bejegyzésben az idei év utolsó Pure by Pixibox-át ismerheted meg, ami nem kevesebb, mint 7 teljes kiszerelésű terméket tartalmazott. 

 

  • Bulgarian Rose hámlasztó szappan-szivacs

A novemberi kiadás nagyon szuper lett. Nem csak azért, mert minden benne található készítmény teljes kiszerelésű, hanem mert van benne hasznos és különleges termék is. A legelső, amihez hasonlót még nem láttam, a Bulgarian Rose hámlasztó szappan-szivacs. A tetején lévő szivacs gyengéden masszíroz, az alján lévő szappanban lévő rózsaolaj pedig hidratálja és puhítja a bőrt. Az illata pedig valami isteni, nagyon hajaz az igazi rózsára.

  • Lavera regeneráló kézkrém bio vörösáfonyával és bio argánolajjal 

A Lavera kézkrém nagyon hasznos ebben a száraz, hideg időben. Csak természetes alapanyagokat, bio növényi kivonatokat és bio olajokat tartalmaz. Praktikus kiszerelésű, nagyon enyhe, finom, édeskés illata van és gyorsan beszívódik. A bőrt selymessé, puhává varázsolja és hosszan tartó hatású. 

  • Schüssler Mélyhidratáló arcradír

A finom szemcséknek köszönhetően gyengéden, ugyanakkor alaposan távolítja el az elhalt hámréteget, ezzel felgyorsítva a bőr sejtjeinek megújulását. Értékes tápanyagokat tartalmaz, mint például argán-, avokádó-, és sárgabarackmag olajat, valamint shea vajat. A Schüssler márkáról és az azóta is kedvenc arctisztító szappanomról írtam már régebben, azt a bejegyzést ide kattintva tudod elolvasni: Schüssler arctisztító szappan

  •  Kneipp bőrápoló olaj

A Kneipp Bársonyos olaj fő alkotóelemén, a mandulaolajon kívül bőrmegújító A- és sejtvédő E-vitamint, nedvességmegkötő jojobaolajat, és napraforgó olajat tartalmaz. Csökkenti a bőr feszülő érzését, megelőzi a bőrirritációt és visszaállítja a bőr természetes állapotát. Gyorsan beszívódik, és nem hagy foltot a ruhán. Fürdés, zuhanyzás után érdemes vékony rétegben felvinni, és testápolóval felváltva használni. 

 

img_9617a.jpg

 

  • Dr. Krém Relax Vadgesztenye krém

Dr. Krém készítményben lévő vadgesztenye kivonat tonizálja a bőrt, elősegíti a regenerálódást, felfrissíti az elnehezült láb érzetét, gyulladáscsökkentő hatással bír. Serkenti a vérellátást, fokozhatja a vérkeringést. A termék vadgesztenye, körömvirág, kamilla, árnika kivonatokat és muskotályzsálya, orvosi zsálya illóolajokat, illetve hozzáadott A- és E-vitamint tartalmaz. 

 

  • UW Premium sarokápoló krém

Repedezett, megkeményedett bőrfelületek ápolására, regenerálására alkalmas az UW Premium sarokápoló krém. Fő hatóanyaga a teafa olaj gomba-, baktérium, és vírusölő hatású, a növényi olajok pedig segítenek fokozni a bőr hidratáltságát és puhítják azt. Kókuszolajat és napraforgóolajat is tartalmaz, melyek hidratáló, bőrpuhító és bőrnyugtató hatásúak. 

 

  • Fáma Aloe Vera selyem hidratáló testápoló

Bőrnyugtató aloe vera kivonattal és bőrregeneráló összetevőivel hatékonyan ápolja az extra érzékeny és száraz bőrt is. 100%-ban növényi, gyorsan beszívódó formulájával selymessé és feszessé teszi a bőrt. A termékek organic, ECOCERT minősítésű összetevőket és elfogadott tartószítószereket tartalmaznak. Érdemes körülnézni a Fáma készítményei között, hiszen magyar márkáról van szó!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5512066381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása