Helló, Szépség! blog

Fesztiválozz a L'Oréal Paris termékeivel!

2016. június 22. - Debreczeni Krisztina

bpalvin_miss_hippie_mascara.jpg

Itt a jó idő! A nyári szünet, a fesztiválok és a nyaralások ideje. Ilyenkor elég nagy fejtörést tud okozni a pakolás, és az, hogy minél könnyebb legyen a csomag, amivel elindulsz. A sminkes neszeszer is elég nehéz lehet, ha minden kedvencedet magaddal szeretnéd vinni. De mit lehet tenni, hogy ne legyen tele a táskád felesleges termékekkel?

Érdemes csak azokat a termékeket berakni, amiket mindennap használsz, illetve azokat, amikkel könnyen és gyorsan tudod elkészíteni a sminked. Ez utóbbiban lehetnek segítségedre a L'Oréal Paris újdonságai, amiket Palvin Barbi is ajánl.

A kollekció egyik terméke a Brow Artist Maker krémes szemöldökceruza. Érdekessége, hogy az egyik végén egy kabuki ecset található, amivel könnyen eldolgozható a felvitel után púderessé váló festék. A Miss Manga Hippie szempillaspirállal dús, legyezőszerűen széttárt pillákat varázsolhatsz magadnak, és akár 3 rétegben is használhatod, hogy még feltűnőbb legyen a tekinteted. Végül pedig itt az Infaillible Sexy Balm rúzs, mely hidratáló balzsamot tartalmaz! Ezekkel az újdonságokkal akár a legforróbb napokon is mutatós és tartós sminket készíthetsz. 

lrl_browartist-maker_04darkbrun_open_2.jpg

 

pack_miss_hippie_cmyn_s.jpg

packs_sexy_balm_s.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr298832952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása