Helló, Szépség! blog

Ilyen lett a megújult Yves Rocher Plaisirs Nature termékcsalád!

2016. június 08. - Debreczeni Krisztina

img_7788a.jpg

Az Yves Rocher mindig is élen járt a természetes eredetű, növényi összetevők és illóolajok felhasználásában. A nemrég megújult Plaisirs Nature termékcsalád legtöbb tagja több, mint 97%-ban tartalmaz gazdag, jótékony hatású növényi hozzávalókat. A csomagolások egységesek lettek, szépek, letisztultak. Az új illatpárosítások pedig garantáltan elcsábítanak, minden használatukkor különleges élményt biztosítanak! 

Hab- és tusfürdő, cukorszemcsés testradír, tusfürdő olaj, radírozó hatású tusfürdő, testápoló, EDT, szappan és radírozó hatású szappan. Ezek a termékek érhetőek el vegyesen az összesen 8 új illatkollekcióban. Minden készítmény pH semleges, ásványi olaj- és parabén mentes. A flakonok és a tégelyek is újrahasznosított műanyagot tartalmaznak és újból felhasználhatóak. És hogy milyen illatok közül választhatsz? Na, most figyelj! 

A relaxáció jegyében született meg a Narancsvirág-Levendula-Keserűnarancs, a Levendula-Vadszeder és a Mandula-Narancsvirág kombináció. Ezek az illatpárok pihentetőek jó közérzetet, nyugalmat biztosítanak egy hosszú, fárasztó nap után.  A Mandarin-Citrom-Cédrus, a Mangó-Koriander és a Málna-Borsmenta felfrissít, energikussá tesz. Ha reggel ezeket a termékeket használod, garantáltan frissen és jókedvűen indulsz el otthonról. Ha pedig egy kis kényeztetésre vágysz, akkor válaszd a Bourbon Vanília vagy a Kókusz dió kollekció tagjait. 

img_7834a.jpg

img_7844a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr738773522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása