Helló, Szépség! blog

Mindent a Max Factor Lipfinity-ről!

2016. október 28. - Debreczeni Krisztina

img_8442a.jpg

Ha azt hallod, hogy Lipfinity, biztosan neked is a tartósság, a megbízhatóság és a szuper pigmentáltság jut eszedbe. De azt tudod-e, hogy összesen 3 különböző Lipfinity család van, és hogy ezek bizony erősen különböznek? Az elmúlt hetekben leteszteltem őket, így ha szeretnéd tudni, hogy melyik mit tud, melyikben bízhatsz meg bátran és melyikkel érdemes egy kicsit óvatosabban bánni, akkor olvasd tovább a bejegyzést! 

Talán a legismertebb a Lipfinity Lip Colour, ami egy kis dobozba van csomagolva. Külön tubusban található a rúzs és külön az ajakápoló, aminek használata erősen ajánlott. Maga a doboz rendben van, minden fontos információ megtalálható rajta, még a használati utasítás is. A rúzs már kevésbé szemet gyönyörködtető, de megbocsájtom neki, mert egyébként egy fantasztikus kis termékről van szó. A rúzs tubusa átlátszó, a balzsam fekete csomagolást kapott. Az ecset vége lekerekített, és habár egy picit vastagnak találom, azért szépen, egyenletesen felvihető vele a szín. A rúzs textúrája kicsit folyékony, de egyáltalán nem csúszkál, és habár hamar megszárad, azért hagy időt a korrigálásra. Nagyjából egy percet kell várni, míg a szín megszárad az ajkakon és utána lehet felvinni a hidratálót. Nem kell közben figyelni az órát, érezni fogod, hogy mikor van itt az ideje a balzsamnak. :) Ugyanez vonatkozik rá napközben is, az egyébként észrevehetetlen viselet egyszer csak elkezd szárítani. Sajnos ahhoz, hogy másnap ne ébredj cserepes ajkakkal időközönként újra kell használni az ajakápolót, de szerintem ez elfogadható ahhoz az eredményhez, amit a termék nyújt. Nyugodtan lehet enni és inni is vele, 10-12 óra után is alig lehet lemosni. Én maximálisan elégedett vagyok vele és csak ajánlani tudom ezt a Lipfinity-t!

img_8444a.jpg

img_8461a.jpg

A Lipfinity Colour & Gloss szintén egy két lépéses ajakrúzs, ami a szájfénynek köszönhetően telt ajkakat varázsol. Az első lépés egy gazdagon pigmentált, kissé fényes alapszín, a második pedig egy színezett ajakfény, ami fényvisszaverő részecskéket tartalmaz. A rúzs formulája kicsit nehezebb, kevésbé folyékony, így szépen ott marad ahová kentük mielőtt megszárad. A szárító hatás ennél is érződik, így a majdnem színtelen szájfény használata szinte kötelező. Ez nem annyira tartós, mint az előző, evésnél és ivásnál is kopik. Viszont az igazítással óvatosan kell bánni, mert a túl sok réteg könnyen megtör, ragacsos, darabos érzést hagyva maga után. Sajnos a 6. óra után már nem volt szép az ajkaimon, határozottan le akartam mosni magamról. Ha rövidebb ideig szeretnél viselni egy szuper rúzst, akkor ajánlom, ha tartósabbat keresel, akkor viszont a másik két Lipfinity lesz a nyerő.

És végül, de nem utolsósorban a Long Lasting ajakrúzs. Nála nincs kiegészítő termék, csupán egy "hagyományos" kiszerelésű rúzst tarthatsz a kezedben. A Max Factor 8 órán át kasmír puhaságú és hidratált ajkakat ígér, ami tulajdonképpen igaz is. Ez a család egyébként nemrég 3 új színnel gazdagodott. A Sienna egy csodálatosan fáradt rózsaszín, a Garnet egy mély pinkes vörös, míg a Scarlet egyszerű, elegáns, ikonikus, klasszikus vörös. A rúzs kialakítása egy kicsit nehézkessé teszi a pontos felvitelt és kontúrceruza használata is kötelező hozzá. De cserébe egy szuper, hidratáló, megbízható rúzst kapunk, amit ugyan igazítani kell evés és ivás után, de még este is pont olyan jól mutat, mint ahogy reggel feltettem. A Lip Colour mellett ezt is csak ajánlani tudom! 

img_8431a.jpg

 img_8547aa.jpg

lipfinitya.jpg

 

A Lipfinity kollekciók összesen 34 árnyalatot, ebből 12 vörös színt tartalmaznak. Ezen választékból pedig a közelgő karácsonyi vacsorákhoz, vagy a szilveszteri bulihoz, vagy akár csak a hétköznapokra is könnyen megtalálhatod a hozzád tökéletesen passzoló vörös árnyalatot! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1211795507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása