Helló, Szépség! blog

Megújult a The Body Shop E-vitaminos kollekciója!

2016. május 27. - Debreczeni Krisztina

tbs_evitamin.jpg

A The Body Shop egyik legkedveltebb kollekciója, az E-vitaminos termékcsalád új összetevőt kapott. A 100%-ban természetes eredetű hialuronsav tökéletesen kiegészíti az antioxidánsokban és e-vitaminban gazdag búzacsíraolajat, így hidratáló hatását akár 48 órán át érezteti. 

A búzacsíraolaj az egyik leggazdagabb természetes E-vitamin forrás, amely segít megvédeni a bőrt a káros környezeti hatásoktól, a szabadgyökök kialakulásától és a kiszáradástól. A termékekben található hialuronsavat bio búza megerjesztésével állítják elő, így az 100%-ban természetes. A bőr hidratáltságát pedig úgy segíti, hogy a nedvességből saját molekulái súlyának több, mint ezerszeresét képes magába zárni. Segítségével a bőr feszesebb és rugalmasabb is lesz.

Április végén a termékcsalád 2 új taggal bővült. Az egyik egy fényvédős hidratálótej, melynek formulája könnyed, nem ragad és SPF 30 fényvédőt tartalmaz, melynek köszönhetően egyaránt hatásos az UVA és az UVB sugarak ellen. A másik pedig az Aqua Boost eszencia, ami egy különleges, könnyed és frissítő termék. Tonizálás után, de a hidratáló krém vagy szérum előtt érdemes használni. Az eszencia fokozza a bőr puhaságát és erősíti a hidratáló krém hatását. 

tbsevit.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr628746296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása