Helló, Szépség! blog

Friss, üde, ragyogó - Guerlain Rose Aux Joues

2016. május 25. - HSZKriszti

img_7336a.jpg

Ha olyan pirosítót keresel, ami alig észrevehető, de mégis üde és friss megjelenést biztosít, akkor érdemes kipróbálnod a Guerlain Rose Aux Joues árnyalatait. Engedd, hogy magával ragadjon csodaszép kialakítása és a viola illata!

A fekete papírborítás, és a hozzá tartozó plüss tok emeli a luxusérzetet, a benne lévő ecset pedig teljes mértékben jól használható. Textúrája lágy, kicsit porol, de könnyen építhető. A formulában található Pink Booster pigment a napfény hatására kiemeli bőröd természetes színét, ezzel is elősegítve a harmatos megjelenést. Pigmentáltságának köszönhetően pedig már egy ecsethúzással is olyan természetes hatást érhetsz el vele, ami ragyogó megjelenést kölcsönöz arcbőrödnek. Összesen 6 színben kapható, a képeken a Chic Pink látható.

img_7340a.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr948745934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása