Helló, Szépség! blog

Így variáld az egymástól eltérő színeket!

2016. május 18. - HSZKriszti

szinvalaszt0.jpg

Sokszor tanácstalan vagy, hogy milyen színűre fesd a körmöd? Valami egyedire vágysz, de végül mindig csak a kedvenc színeddel lakkozol? Veled is előfordul, hogy szívesen kevernéd a színeket, de nem tudod igazán, hogy mik passzolnak egymáshoz? Ebben segít neked az Avon szuper infografikája, amin szinte minden szín megtalálható, és nagyon jó ötleteket ad ahhoz, hogy mit mivel párosíts! 

Az idei év két trend színe a rózsakvarc és a derűs kék, amik egymáshoz is jól illenek. Pasztell színűknek köszönhetően azonban a legtöbb színnel kombinálhatóak. De ha valami élénkebbre vágysz, a color-blocking technika alkalmazásával, vagy a kontrasztok kihasználásával is alkothatsz egyedi manikűröket. A színek mellett a különböző finisekkel és textúrákkal is játszhatsz. Az alábbi képen jó néhány olyan párosítást találhatsz, amit érdemes kipróbálni akár már a következő lakkozásnál! 

szinvalaszaaa.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr218727688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása