Helló, Szépség! blog

Maybelline Color Sensational - Megérkezett a matt kollekció!

2016. május 16. - HSZKriszti

img_6895a.jpg

Nehéz olyan matt rúzst találni, ami nem szárít, nem ül bele a ráncokba, nem kopik le hamar és még az ára is kedvező. Ha te is keresed még a tökéleteset, ha egy megbízható rúzst keresel a mindennapokra, vagy alkalmakra, akkor bátran ajánlom figyelmedbe az új Maybelline Color Sensational matt kollekciót. 

Hozzánk egyelőre csak 3 szín érkezett, de bízom benne, hogy itthon is kibővül a kínálat és még több szuper árnyalat közül válogathatunk majd. Rose Rush hideg árnyalatú pink, a Red Sunset gyönyörű rózsaszínes korall, míg a Siren in Scarlet egy élénk vörös árnyalat. A rúzs csomagolása ugyanolyan, mint a többi Color Sensational-é, de a matt, szürkéskék kupakja megkülönbözteti őket. A színkódot és a színmintát a tubus alján találjuk meg. A textúrája picit lágy, kellően krémes ahhoz, hogy 1 rétegben is közel tökéletesen fedjen. A finise majdnem teljesen matt, a tartóssága pedig szuper! Bátran lehet enni, inni, minimális igazítást igényel csak utána a rúzs. Tökéletes választás lehet a márka újdonsága, ha még csak most szokod az élénk színű rúzsok viselését, de akkor is ha már régóta járatos vagy a rúzsok világában. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr398726166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása