Helló, Szépség! blog

Avon True rúzs - A hidratálás új formája

2017. március 06. - Debreczeni Krisztina

img_0015a.jpg

A januári Avon katalógusban egy megújult termékcsalád jelent meg True néven. Az ezzel a névvel fémjelzett termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy könnyen elérjük a kívánt hatást, minőségi termékeket kapunk, melyek megbízhatóak és hosszan tartóak. Egy szempillaspirál és egy körömlakk család mellet egy rúzs kollekciót is találunk az Avon True kínálatában Supreme Nourishing elnevezéssel. Hogy mi az a plusz, amit nyújtani tud ez a rúzs? A folytatásban kiderül!

Jól ismerjük már az Avon rúzsok csomagolását, ezért nem is írnék róla hosszan. Szép, letisztult, fekete tubusban van a termék, mely jól zár és az alján megtalálható a színminta és a rúzs neve. A készítmény krémes formulája biztosítja a folyamatos siklást, így a rúzsozás gyors és kellemes. Egyenletes színt ad az ajkaknak, jojobaolaj, méz és méhviasz tartalmának köszönhetően pedig hidratálja azt. 15-ös fényvédő faktorral rendelkezik, így a táplálás mellett óv is. A finise fényes és napközben igazításra szorul, de ez a hidratáló összetevői miatt rendben is van így. Enyhe, édeskés illata van, ez használat közben azonban nem érződik. Én a Nurturing Nude árnyalatot választottam, ami egy visszafogott, nappali viseletnek abszolút alkalmas, enyhén rózsaszínes árnyalat egy pici csillámmal, ami egyébként nem igazán látszódik. E mellett 14 színből választhatsz még jelenleg 1299 Ft-ért!

img_0057a.jpg

img_0064a.jpg

img_0073a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1112290573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása