Helló, Szépség! blog

Vége a choker egyeduralmának!

2017. február 17. - Debreczeni Krisztina

necklace17.jpg

Van egy jó hírem azoknak, akik nem rajonganak a chokerért. 2017-ben szépen lassan eltűnnek a nyakpántok és a hosszú nyakláncok veszik át a helyüket. Nem is akármilyenek. A kifutókon látottak alapján akkor lehetsz igazán divatos, ha minél hosszabb, minél vastagabb darabot választasz. A nagy láncszemek mellett megjelennek az óriási méretű medálok, függők és az ásványok is. Természetesen a fast fashion üzletekben hordhatóbb változatokat is találunk majd, amint véget érnek a leárazások és helyet kapnak az új kollekciós darabok. 

A Prada, a Chanel, de a Givenchy 2017 SS divatbemutatóján is feltűntek az eltúlzott méretű nyakláncok. A vastag szemek és a hatalmas medálok már-már fájdalmasan nehéznek tűnnek, de elég csak inspirációként tekinteni rájuk. Kifejezetten örülök, hogy a nagy márkák ásványokat is használtak, mert az ilyen darabok egyediek, biztos hogy nem készül belőlük még egy ugyanolyan medál. A vastag nyakláncok mellett a vékonyabb, visszafogottabb, minimalista ékszerek is feltűnnek idén, egy kis művészi kinézettel fűszerezve. Hoztam néhány szuper darabot és outfitet, hogy kedvet kapj a chokerek után a hosszabb láncokhoz is!

necklace11.jpg

necklace12.jpg

necklace13.jpg

necklace14.jpg

necklace16.jpg

necklace15.jpg

necklace19.jpg

 

Képek forrása: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3712237678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása