Helló, Szépség! blog

Most érdemes a Rossmann-ban vásárolni!

2016. december 07. - Debreczeni Krisztina

rossmann1.jpg

Most igazán érdemes a Rossmann-ban vásárolni, hiszen az aktuális kedvezmények mellett egy pontgyűjtő akció is zajlik éppen, amivel biztosan találkoztál már. A karácsonyi ajándékokat, a háztartási dolgokat, a szépség- és testápolási termékeket érdemes a hónapban itt megvenni, ugyanis a kedvezményesen megvásárolható pihe-puha köntösön, fürdőlepedőn és papucson kívül szuper nyeremények is várnak rád, a fődíj pedig egy luxus utazás a francia Alpokba! 

A közönség nagyon szerette a nyári Rossmann reklámfilmet, ahol Árpa Attila, mint hajóskapitány kormányozta a csinos pin-up táncoslányokat a nyílt vízre, most azonban úgy tűnik, hogy a komornyik és sármőr szerepében még nagyobb sikert arat az új, színes fantáziavilágú Hotel Rossmannban

"Örömmel szervezzük ezeket az aktivitásokat, hiszen a vevőink szívesen vesznek részt bennük. Már nem csak bevásárolni jönnek a Rossmannba, hanem történik valami plusz, megelevenednek az üzletek, a beszélgetések is erről folynak. Nagyon fontos számunkra, hogy a vásárlóink hűségét valóban igényes, magas minőségű ajándékokkal tudjuk honorálni, ezért nagyon gondosan végezzük a kiválasztásukat. A Hotel Rossmann kollekció darabjai reméljük otthon is megadják azt a kényeztetést, puhaságot, a rohanó hétköznapokba becsempészett pici luxust, amelyet mindenki megérdemel" – vélekedett Varga Anita, a Rossmann marketingvezetője.

Egészen december 24-ig lehet gyűjteni a pontokat, és remélhetőleg az akció után hamarosan újabb meglepetéssel lep meg minket az üzlet! 

rossmann2.jpg

rossmann3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9312028149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása