Helló, Szépség! blog

Bársony - A nagy visszatérő!

2016. november 05. - Debreczeni Krisztina

barsony1.jpg

A divat olyan, mint egy körforgás. Ismétli önmagát, ezt mindenki tudja. De azt sosem gondoltam volna, hogy egyszer visszatér az, ami az én tinédzser éveimet meghatározta. A cropped top, a magas derekú farmer, a choker, ezek mind megvoltak a 90-es évek elején. Na és itt a bársony is. Szinte minden évszakban van valami olyan trend, amivel kapcsolatban lehetetlen semlegesnek maradni. Idén ősszel pont ilyen a bársony.

Lehet szeretni, lehet nem szeretni, de hogy ne legyen véleményed róla, az kizárt! Vannak akik imádják és képesek tetőtől talpig bársonyba burkolózni, mások viszont beérik egy-egy apró ruhadarabbal. A boltok kínálatában pedig mindenki megtalálja a saját ízlésének való darabot. A harsány színektől át egy szerény fekete felsőig szinte mindent lehet kapni a fast fashion üzletekben. De ha te még csak barátkozol ezzel az irányzattal, az sem baj, hiszen egy kiegészítő, egy táska vagy egy cipő is elég ahhoz, hogy magadon viseld az éppen legdivatosabb anyagot. Sok bársony ruhát nem érdemes venni, mert nem, nem lesz tartós ez az őrület, de azért néhány inspirációs képpel és a boltokban található kínálattal én mégis bátorítanálak arra, hogy éld át az 1990-es évek hangulatát. 

barsony3.jpg

596c08a30ff425cd8bac823634329a12.jpg

barsony2.jpg

barsony4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6211844629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása