Helló, Szépség! blog

Csodás újdonságokkal köszönti az őszt a L'Oréal!

2016. szeptember 23. - Debreczeni Krisztina

img_8335a.jpg

Szinte nincs olyan hónap, amikor a L'Oréal ne lepne meg minket néhány újdonsággal. Augusztusban jó néhány Dm-ben megjelent a márka 2 méteres állványa, ami csupa új termékkel lett feltöltve. A legizgalmasabb közülük kétség kívül a fenti képen látható rúzspaletta. 6 csodás szín 1 dobozba zárva. És hogy mikkel találkozhatsz még a drogériákban? Olvass tovább, mutatom! 

Az újdonságok között köszönthetjük a Nude Magique CC tonizáló krémet, ami elsősorban az arc pirosságát hivatott semlegesíteni. A krém zöldes színe felvitelnél azonnal átalakul, enyhe fedést biztosít és fényvédőt (SPF 20) is tartalmaz! Alapozóval együtt, vagy egy lazább napon önmagában is megállja a helyét, szépen egységesíti a bőrt.
Ha rúzsról van szó, akkor ősszel a bordós, bogyós színek kerülnek előtérbe. De ha a virágminta ebben a hűvös évszakban is divatos, akkor miért ne festhetnéd az ajkaidat pinkre? És hogy mivel? Naná, hogy az Infallible 2 Step Longwear rúzzsal. A Flawless Fuschia egy intenzív rózsaszín árnyalat, ami apró csillámokat tartalmaz. Egyik végén található a szín, a másik végén pedig egy ajakápoló. A már jól ismert 2 lépés első fázisa a rúzs felvitele, majd az ajakápolóval fixálhatod, illetve óvhatod szádat a kiszáradástól. Tényleg hihetetlenül tartós, egy hosszú nap után is úgy kell lerobbantani. Éppen ezért fontos, hogy napközben is használd a hidratálót, mert különben erősen szárít.
Teljesen más érzetet kelt a Color Riche L'extraordinaire folyékony rúzs, aminek a kiszerelése is szemet kápráztató! A kicsi, aranyozott tubus a kis ablakkal, amin keresztül láthatjuk a rúzs színét, egyszerre letisztult és gyönyörű. A formula olajokat tartalmaz, így magas fényű, magasan pigmentált, hidratáló és tartós a végeredmény. A Nude Ballet egy igazi joker szín, bármikor, bármilyen eseményre bevethető csodás nude szín.
És végül a Color Riche La Palette. Azt hiszem bátran mondhatom, hogy ez a paletta minden rúzskedvelő álma. A narancsostól a korallig, a világostól a sötét vörösig nagyjából minden árnyalatot lefed. A kis ecseten kívül egy nagy tükröt is tartalmaz! Ez a paletta megér egy külön posztot, így hamarosan bővebben is írok róla! Addig is, ha teheted, nézd meg élőben is az újdonságokat az utolsó képen látható DM drogériák egyikében. 

img_8302a.jpg

 dmloreal2m.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr611736733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása