Helló, Szépség! blog

Újdonságok az Avon kínálatában!

2016. július

2016. június 06. - Debreczeni Krisztina

aavon.jpg

Mint minden hónapban, júliusban is több új termék jelenik meg az Avon kínálatában. Szinte mindig van valami, ami biztosan felkelti a figyelmet, legyen az egy új rúzs, vagy egy különleges tusfürdő. Most megmutatom, hogy szerintem mik azok az újdonságok, amiket mindenképp érdemes szemügyre venni. 

A legizgalmasabbak mind közül az új Shine Burst rúzsok! A leírás szerint úgy ragyognak, mint egy szájfény, viszont úgy fednek és olyan hosszan tartanak, mint egy rúzs. Az illatuk is szuper lehet, mert zamatos, nyári gyümölcsöt idéznek. Hidratáló formulájukat a gyümölcs-kivonatoknak köszönhetik, többek között papaya-kivonatot, kókuszolajat és gránátalma-kivonatot tartalmaznak. És még valami, a csomagolás ugyanolyan színű, mint maga a rúzs, így nem kell hosszasan keresgélned a készletedben, hogy megtaláld őket. 15 árnyalatban lesz kapható és az ára mindössze 1398 Ft. A képre kattintva megnézheted a teljes színkínálatot. 

 

További smink újdonságok is vannak, az Ideal Flawless család 3 taggal bővül. A CC kőpúder (3229 Ft) magas fedést biztosít és kiegyenlíti a bőrtónust. A-, C-, E-vitamint, édesgyökér-, zöld és fehér teakivonatot tartalmaz, így hosszútávon hozzájárul a bőr textúrájának javulásához. A CC korrektor stiftek (2229 Ft) 3 különböző színben lesznek elérhetőek, így különböző bőrproblémákra nyújtanak megoldást. A sárga segíti halványítani a szem alatti sötét karikákat, a lila elfedi a bőrhibákat, a zöld pedig semlegesíti a bőrpírt és elfedi a hajszálereket. És ahhoz pedig, hogy kiemeljük az arc üdeségét, itt a krémes állagú arcpirosító és highlighter (3299 Ft). 

 

avonideal.jpg

 

A nyárhoz hozzá tartozik a vizes állag, a krémes szemhéjfesték és a metál csillogás. Ilyen smink elkészítéséhez is találhatsz segítséget az új Avon katalógusban. A krómhatású folyékony szemhéjtusokkal ragyogó és vibráló színű kontúrt adhatsz a szemednek, míg a Mega Effects krémes szemhéjfestékeket a vízpartra is magaddal viheted, mert vízállóak, nem kenődnek el és nem gyűlnek össze a szemhéj redőiben. Az előbbi darabja 1999 Ft, míg utóbbi 1799 Ft-ba kerül. 

avontus.jpg

avonszhf1.jpg

avonszhf2.jpg

 

Parfümök terén is érkezik újdonság, a Scent Essence kölnik 3 könnyed, virágos, friss illattal gazdagodnak. A Scent Essence kölnik különlegessége, hogy önmagukban is szuper illatuk van, de ha úgy tartja kedved, akár keverheted is őket! Az új kollekció tagjai a Lime Verbena, mely lime verbénát, tavaszi fréziát és pézsmát tartalmaz. A Wild Poppy bergamottal, pipaccsal és cédrusfával megbolondított virágos jegyeket hordoz, míg a Passion Fruit kölni egy maracujával, rózsaszín vízililiommal és fehér pézsmával fűszerezett, gyümölcsös variáns. Áruk 2799 Ft. A Cherish kollekció pedig egy üde illattal bővült. A gyümölcsös fekete ribizli alapból az orchidea emelkedik ki, végül az orientális pacsuli teszi teljessé a parfümöt. Ajánlott fogyasztói ára 4099 Ft. 

avonkolni.jpg

avoncherish.jpg

 

Idén nyáron is hódítanak a neon színek, az élén körömlakkok. A Magic Effects lakkok közé is érkezett 4 új neon árnyalat, melyek darabjai 1398 Ft-ba kerülnek. Ha éppen kifogytál az ötletekből, hogy milyen színűre fesd a körmeidet, akkor nézd meg a színválasztó kisokost, amit ITT érsz el! 

avonlakk1.jpg

avonlakk2.jpg

 

 

A végére egy igazi különlegességet tartogattam, ami nem más, mint 2 Naturals tusolózselé. Nem csak az illatuk szuper (gránátalma és mangó, eper és guava), de egyedi, zselés állaguk van. Áruk 1299 Ft. 

naturals_tusolozsele.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr788781572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moniiiikk 2018.05.28. 07:48:52

Nagyon jó cikk! Köszönöm, hogy ezt megosztattad velünk! Megkérdeznék, hogy hol is keresel inspirációkat? My Nail sorozatot megtaláltam, próbálom most az új technikát megtanulni. Ismered?
süti beállítások módosítása