Helló, Szépség! blog

A tökéletes vörös - Max Factor Marilyn Monroe ajakrúzs kollekció

2016. május 30. - Debreczeni Krisztina

img_7409a_1.jpg

A vörös szenvedélyt, erőt, magabiztosságot sugall. Legyen az egy ruhadarab, vagy egy kiegészítő, vagy a rúzsod, ha vöröset viselsz biztosan eléred a célod! A hozzád passzoló tökéletes vörös színt azonban nem egyszerű megtalálni, hiszen más és más árnyalat illik a hideg vagy a meleg bőrtónushoz. A Max Factor a Marilyn Monroe vörös rúzs kollekciójával a színharmónia alapelveinek megfelelően megalkotta azt a 4 árnyalatot, amivel nem lehet tévedni! 

A Ruby Red Marilyn ikonikus árnyalata, a joker szín, ami minden bőrbőrtónushoz passzol. A Sunset Red egy mély, narancsos szín, amely a meleg bőrtónushoz illik. A Berry a sápadtabb, hideg típusú lányoknak javasolt kékes alapjegyei miatt. Míg a Cabernet egy mélyvörös árnyalat, lilás alapjegyekkel, így az egzotikus bőrtónushoz illeszkedik a legjobban. 

A rúzsok micro-pigmenteket tartalmaznak, amik az intenzívebb színért és a fényvisszaverődésért felelősek. Állagra picit puhábbak, éppen ezért könnyen megcsúszik, szájceruza használata szinte kötelező hozzá. Hidratáló hatását a benne található szőlőmagolajnak és avokádó vajnak köszönheti. Illata is van, ami felvitel után egyáltalán nem zavaró, citrusos és vaníliás aromákat tartalmaz. Tartós, de ivás és evés után nem árt ellenőrizni, újra kenni. Viseld te is A vörös rúzst, amivel Marilyn Monroe meghódította a világot!

img_7434a.jpg

img_7440a.jpg

img_7688aaa.jpg

 

A rúzsok ajánlott fogyasztói ára: 3499 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr268754938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása