Helló, Szépség! blog

Avon Red Haute, a csábító vörös rúzsceruza

2016. április 28. - HSZKriszti

img_6617a.jpg

Négy új árnyalattal gazdagodott tavaly ősszel az Avon Ultra Colour rúzsceruza család. A krémes állagú ceruzák magas pigmentáltságuknak köszönhetően ragyogó színt adnak az ajkaknak, csavaros kiszerelésük miatt pedig nem kell hegyezni őket. Kontúrozáshoz is ajánlják, de ahhoz én inkább egy vékonyabb ceruzát javaslok. 

A Red Haute tökéletes az őszi-téli szezonban, de nyáron egy esti programnál is jó társunk lehet. Így egész évben kihasználható ez a vad, élénk, sötétvörös rúzs. Könnyen applikálható és jól építhető. Nem tartalmaz csillámokat, nem szárad teljesen mattra, és a tartóssága is megbízható. A felvitelnél figyelni kell, hogy az ajkak szélein ne menjünk túl, de egy vékonyabb szájceruzával, vagy ecsetet használva elkerülhetőek az apró hibák. Én nagyon megkedveltem ezt a színt, biztosan sokszor fogom használni. 

img_6624a.jpg

img_6641a.jpg

img_6816a.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr578726090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása