Helló, Szépség! blog

Burkolózz a magnólia csodás illatába!

Avon Care magnóliás termékcsalád

2017. április 18. - Debreczeni Krisztina

img_0582a.jpg

A márciusi újdonságok között bukkant fel az Avon Care rózsaszín magnóliás termékcsaládja. Testápolót, kézkrémet és ajakbalzsamot tartalmaz a kollekció, vagyis a legnépszerűbb hidratáló termékeket alkották meg ebben az illatban. A testápoló táplál és hidratál, segít visszaállítani a bőr puhaságát és természetes ragyogását. A kézkrémről és az ajakbalzsamról pedig a bejegyzés további részében bővebben is beszámolok, mert egy ideje használom már őket. 

A kézkrém kupakja csavaros, aminek köszönhetően jól zár, bár szerintem praktikusabb a pattintós változat. A krém állaga picit sűrű, de könnyen eloszlatható és viszonylag hamar be is szívódik, apró csillámokat tartalmaz. Használat után még 1-2 órával is érezteti hidratáló hatását, amiről a hozzáadott E-vitamin és a glicerin gondoskodik, érezhető a réteg amivel bevonja a bőrt, de nincs ragacsos érzet, nyomot sem hagy. Hosszabb távon használva kifejti regeneráló hatását, mindennapi kézkrémnek jó választás lehet. Az illata enyhe, nem zavaró, édes és virágos.

Az ajakbalzsam kupakja picit lazának érződik, de szerencsére még egyszer sem esett le a táskámban a tubusról. A balzsam is illatosított, ami egyben sajnos hátrány is, mert így íze is van. Nem szívódik be hamar, hosszabb időre védőréteget képez az ajkakon. E-vitamin tartalmának köszönhetően puhábbak lesznek tőle az ajkak. 

 

img_0590a.jpg

img_0594a.jpg

 

 

Próbáltál már Avon Care termékeket?
Milyen kézkrémet és ajakbalzsamot használsz jelenleg?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2512426231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása