Helló, Szépség! blog

Rimmel Magnif'eyes - A ragyogó paletta

2017. február 24. - Debreczeni Krisztina

img_9300a.jpg

Nehéz dolguk van a cégeknek, amikor azon gondolkoznak, hogy milyen palettát alkossanak. A piacon szinte már mindenféle megtalálható, a nude paletták sora pedig végtelen. Azonban van valami, ami mindig nyerő lehet. Ha egy olyan kompakt termékben gondolkoznak, amiben nappali és esti sminkhez is alkalmas színek vannak. És a Rimmel Magnif'eyes palettája ilyen! 

A 8 szemhéjpúdert tartalmazó paletta fekete csomagolást kapott, aminek a fedelén át láthatóak a színek és még tükröt is tartalmaz! Kell ennél több? Nem hiszem. Természetesen applikátort is kapunk a pénzünkért, van aki esküszik rá, van aki szerint csak végszükség esetén alkalmazható. Én ecsettel szoktam felvinni a festéket, de nyilván ha magammal viszem a palettát, akkor jól jön a kis szivacsos applikátor, ha igazítani kell a sminken. A Keep Calm & Wear Gold paletta 3 matt, 3 fényes és 2 csillámos színt tartalmaz. Szolid nappali sminktől kezdve alkalmi sminkig szuperül kihasználható. A festékek enyhén porolnak, de nem igazán zavaró a használata közben. A színek jól pigmentáltak, szemhéjalap nélkül, sima alapozón is jól mutatnak, építhetőek és tartósak. Ha nincs még hasonló darab a készletedben, akkor mindenképp érdemes ránézni erre a palettára a drogériákban!

img_9302a.jpg

img_0099a.jpg

img_0079a.jpg

img_0083a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6512289801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása