Helló, Szépség! blog

Kihagyhatatlan újdonságok - nyaraláshoz, utazáshoz

2016. július 30. - Debreczeni Krisztina

img_7948a.jpg

Nemrég írtam a L'Oreál Paris újdonságairól, amiket kifejezetten egy nyári hétvégére, vagy fesztiválra ajánlanak. Egytől-egyig szuper termékekről van szó, így érdemes külön-külön is szemügyre venni őket!

A Sexy Balm rúzsok különböző kupakja más-más textúrát rejt. Az átlátszó kupakosok inkább fényes, átlátszóbb finist adnak, míg a fémes kupakkal ellátottak pedig jobban fednek és a színük is intenzívebb. Mindegyikre igaz viszont, hogy könnyed formulájú, nem lesz ragacsos a végeredmény és hidratálóval gazdagított. Kialakításuknak köszönhetően precízen használhatóak és gyümölcsös illatuk igazán magával ragad. Az As If! egy halvány rózsaszín, csodaszép nude szín, míg a Never Stop pedig élénk pink. 

A Mega Volume Miss Hippie szempillaspirál keféjének kaleidoszkópszerű kialakítása lehetővé teszi, hogy egy rétegben is szépen befedjen minden pillát. Szépen hosszabbít, könnyen elérhető vele a legyezőszerű hatás, de a pillákat egy kicsit összetapasztja. Hétköznapokra egy kicsit sok lehet, de ha kedveled a drámai hatást, akkor szeretni fogod ezt a spirált. Lemosni könnyű, a termék vízálló változatban is elérhető. 

img_7969a.jpg

A Brow Artist Maker két színben vásárolható meg. A képen a világosabb, Cool Brunette árnyalat látható. A ceruza egyik végén a krémes, felvitel után azonban púderessé váló festék, míg a másik végén egy kabuki ecset található. A ceruzával nagyon szépen ki lehet tölteni a hézagokat, az ecsettel való elsatírozás után pedig teljesen természetes végeredményt kapunk. Ha valamelyik szín passzol hozzád, ezt az újdonságot mindenképp érdemes kipróbálni. 
És persze idén nyáron is trendi a napszítta hatás, így a Casting Sunkiss Tropical is bekerült a kihagyhatatlan termékek közé. Használhatod a hajvégekre, de akár az egész hajadon is eloszlathatod. Pumpás adagolójának köszönhetően könnyű egyenletesen eloszlatni. A természetes barna hajat is szőkére varázsolja. Fontos, hogy festett hajra nem ajánlott. 

Ha csak minimális sminket szeretnél magaddal vinni a következő utazásra, vagy berakni napközben a táskádba, akkor próbáld ki a fenti termékeket, mert garantáltan találsz köztük legalább egy új kedvencet! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr678922704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása