Helló, Szépség! blog

Off the shoulder - Mutasd a vállad!

Divattrendek

2016. június 14. - Debreczeni Krisztina

so5.jpg

Minden évszaknak megvannak a maga trendjei, legyen az új, vagy egy visszatérő irányzat. A divattrendek rovatban ezentúl igyekszem megmutatni, hogy mik azok a ruhadarabok, amik követik a divatot. Sőt, a bejegyzésekben inspirációs képeket és néhány, a hazai boltokban elérhető darabot is mutatok neked. 

Idén nyáron háttérbe kerül a dekoltázs, és előtérbe kerülnek a vállak. A boltokban egyaránt elérhetőek a pánt nélküli, illetve a vállnál kivágott felsők, ruhák, így akkor is viselhetsz ilyen darabot, ha kevesebbet mutatnál, vagy ragaszkodsz a pántos melltartóhoz. A passzos top szuper választás lehet egy esti buliba, a fodorral díszített pedig kislányos bájt kölcsönözhet viselőjének. A fodrok viszont optikailag nagyítanak, így ha szélesebb a vállad, akkor érdemes ezt a fazont kihagyni. Viselés közben előfordulhat, hogy felcsúszik, állandóan igazgatni kell, ami kényelmetlen lehet. Azonban vannak olyan darabok, amikbe vékony szilikon csíkot varrtak, hogy jobban tapadjanak. 

Közeleg a kánikula, ezért itt ideje, hogy beszerezd az idei nyár legdivatosabb ruhadarabját!

so4.jpg

so6.jpg

so2.jpg

so3.jpg

so7.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr728804596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása