Vége a choker egyeduralmának!

2017. február 17. - Debreczeni Krisztina

necklace17.jpg

Van egy jó hírem azoknak, akik nem rajonganak a chokerért. 2017-ben szépen lassan eltűnnek a nyakpántok és a hosszú nyakláncok veszik át a helyüket. Nem is akármilyenek. A kifutókon látottak alapján akkor lehetsz igazán divatos, ha minél hosszabb, minél vastagabb darabot választasz. A nagy láncszemek mellett megjelennek az óriási méretű medálok, függők és az ásványok is. Természetesen a fast fashion üzletekben hordhatóbb változatokat is találunk majd, amint véget érnek a leárazások és helyet kapnak az új kollekciós darabok. 

Tovább

Hamarosan itt a Valentin nap

Készülj az Avonnal!

valentin_nap_infografika.png

 

Randira készülni mindig izgalmas. Ilyenkor minden hölgy arra törekszik, hogy a legjobb formáját mutassa és már puszta megjelenésével elkápráztassa szíve választottját. Az AVON szakértői most éppen ezért összegyűjtötték azt a hat női praktikát, aminek garantáltan nem tudnak ellenállni a férfiak és a lélegzetük is eláll, amint meglátnak bennünket.

Tovább

Érdemes megvenni? #2

img_9823a.jpg

Fél éve került ki utoljára ilyen bejegyzés. Ez idő alatt jó sok minden elfogyott nálam, de valahogy mindig az újdonságok kerültek előtérbe, inkább azokról írtam. Most viszont itt egy adag elfogyasztott termék, amiket megmutatok, és azt is megírom, hogy szerintem érdemes-e megvenni őket, én újravásárolom-e ezeket.

Tovább

Yves Rocher - Secrets d'Essences Accord Chic

Az elegancia védjegye

img_8950a.jpg

A Secrets d'Essences az Yves Rocher prémium parfümsorozata, aminek tagjai a legkülönlegesebb kivonatokat tartalmazzák, a legfinomabb illatkombinációk, melyek tökéletes harmóniát alkotnak. A sorozat legújabb tagja az Accordic Chic egy olyan kifinomult, elegáns illat, amit érdemes különleges alkalmakra tartogatni. 

Tovább

The Rock Nudes

A Maybelline The Nudes sorozat legújabb tagja

img_9656a.jpg

Tavaly ősszel érkezett hozzánk a The Nudes sorozat akkori legújabb tagja, a The Rock Nudes. Ahogy a név is jelzi, a színösszeállítás kicsit kilóg a natúr vonalból, mert a világos árnyalatok mellett merész, fémes, csillámos, glitteres színek is helyet kaptak a palettában. A palettából kihozható lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt, a The Rock Nudes igazán különleges és egyedi!

Tovább