Csodás újdonságokkal köszönti az őszt a L'Oréal!

2016. szeptember 23. - Debreczeni Krisztina

img_8335a.jpg

Szinte nincs olyan hónap, amikor a L'Oréal ne lepne meg minket néhány újdonsággal. Augusztusban jó néhány Dm-ben megjelent a márka 2 méteres állványa, ami csupa új termékkel lett feltöltve. A legizgalmasabb közülük kétség kívül a fenti képen látható rúzspaletta. 6 csodás szín 1 dobozba zárva. És hogy mikkel találkozhatsz még a drogériákban? Olvass tovább, mutatom! 

Tovább

Ilyen az igazi provance-i kényeztetés!

img_8208a.jpg

Nagyon szeretem a levendulát. Az illatát, a vele készült termékeket, a hatását és a hangulatot, amit kivált. A lila színével megnyugtat, púderes illatával pedig ellazít, elvarázsol. A levendula fertőtlenítő, gyulladást csökkentő hatással bír. Segíti a horzsolások és a kisebb sebek gyógyulását és enyhíti a leégést. Egyszóval ez egy fantasztikus növény, összetevő. Az Avon termékcsaládjait pedig azért szeretem, mert a szett tagjait együtt használva erősítik egymás hatását, illatát, így sokáig érezhetem magamon az éppen aktuális kedvencemet. 

Tovább

Magyar, kézműves, 100%-ban természetes - Ez az Abura

img_8024a.jpg


Habár az Abura tavaly nyáron indult, legtöbben a júliusi Pixibox által ismerték meg a márkát. Egy igazi, magyar, családi vállalkozásról van szó, hiszen Berta Gabriella, az Abura megalkotója két ikerfiával álmodja meg és készíti el a különlegesebbnél különlegesebb tusfürdőket.

Tovább

Ha szereted az arcmaszkokat, ne hagyd ki a The Body Shop újdonságait!

the_body_shop2.jpg

Ha szereted az arcmaszkokat. Ha úgy érzed, hogy már nem nyújt elég hidratálást azt aktuális arcápolód. Ha szükséged van valami újra, akkor augusztus 11-e után nézz be a The Body Shop-hoz, ugyanis akkor kerül a polcokra az 5 tagból álló új arcmaszk család!

Tovább

Most különleges élmény lehet a zuhanyzás!

img_7986a.jpg

A tusfürdők aranykorát éljük, szinte nincs olyan formula, amiben ne jelent volna meg idén a folyékony szappan. A drogériák polcain ma már minden csomagolásban megtalálhatod őket, legyen az flakonos, tubusos, tégelyes vagy spray kiszerelésű. Igen, a sima folyékony vagy géles textúra után ma már akár habbal is fürödhetünk. A különleges vonalat követve júliusi újdonságai között jelentette meg ezt a két tusolózselét az Avon.

Tovább