Ha szereted az arcmaszkokat, ne hagyd ki a The Body Shop újdonságait!

2016. augusztus 09. - Debreczeni Krisztina

the_body_shop2.jpg

Ha szereted az arcmaszkokat. Ha úgy érzed, hogy már nem nyújt elég hidratálást azt aktuális arcápolód. Ha szükséged van valami újra, akkor augusztus 11-e után nézz be a The Body Shop-hoz, ugyanis akkor kerül a polcokra az 5 tagból álló új arcmaszk család!

Tovább

Most különleges élmény lehet a zuhanyzás!

img_7986a.jpg

A tusfürdők aranykorát éljük, szinte nincs olyan formula, amiben ne jelent volna meg idén a folyékony szappan. A drogériák polcain ma már minden csomagolásban megtalálhatod őket, legyen az flakonos, tubusos, tégelyes vagy spray kiszerelésű. Igen, a sima folyékony vagy géles textúra után ma már akár habbal is fürödhetünk. A különleges vonalat követve júliusi újdonságai között jelentette meg ezt a két tusolózselét az Avon.

Tovább

Így használd a parfümöket nyáron!

img_7912a.jpg

A nagy melegben másra se vágyunk, csak hogy minél kevesebb dolog legyen rajtunk. Ruhából is a lengébbeket választjuk, az ékszereket és a parfümöket sokszor hanyagoljuk. Pedig egy jól megválasztott illat akár frissítően is hathat ránk a nap folyamán. Azonban nem mindegy, hogy milyet választunk és az sem, hogy hogyan használjuk. 

Tovább

Fesztiválozz a L'Oréal Paris termékeivel!

bpalvin_miss_hippie_mascara.jpg

Itt a jó idő! A nyári szünet, a fesztiválok és a nyaralások ideje. Ilyenkor elég nagy fejtörést tud okozni a pakolás, és az, hogy minél könnyebb legyen a csomag, amivel elindulsz. A sminkes neszeszer is elég nehéz lehet, ha minden kedvencedet magaddal szeretnéd vinni. De mit lehet tenni, hogy ne legyen tele a táskád felesleges termékekkel?

Tovább