Burkolózz a magnólia csodás illatába!

Avon Care magnóliás termékcsalád

2017. április 18. - Debreczeni Krisztina

img_0582a.jpg

A márciusi újdonságok között bukkant fel az Avon Care rózsaszín magnóliás termékcsaládja. Testápolót, kézkrémet és ajakbalzsamot tartalmaz a kollekció, vagyis a legnépszerűbb hidratáló termékeket alkották meg ebben az illatban. A testápoló táplál és hidratál, segít visszaállítani a bőr puhaságát és természetes ragyogását. A kézkrémről és az ajakbalzsamról pedig a bejegyzés további részében bővebben is beszámolok, mert egy ideje használom már őket. 

Tovább

Érdemes megvenni? #3

img_0305a.jpg

Ez az elfogyott termékekről szóló bejegyzés annyiban különbözik az eddigiektől, hogy nagyrészt olyan készítményekről szól, amikről már írtam a blogon. Ez viszont egy szuper alkalom arra hogy kiderüljön, az adott termék valóban annyira bevált, mint az elején, vagy vesztett a varázsából a használat folyamán. 

Tovább

30 éves a Guerlain Météorites

2017 tavaszi újdonságok

img_0559a.jpg

Az 1987-ben megszületett Guerlain Météorites termék, Dominique Szabo, az akkori Guerlain Make-Up Kreatív Igazgató határtalan képzeletéből született. Szeretett volna minden nőt megajándékozni a színtiszta ragyogás élményével, ezekkel a különleges gyöngyöcskékkel. 30 éven keresztül, folyamatosan fejlesztették, hogy mindig többet nyújtsanak a nők számára. A Météorites gyöngyöket a “szivárvány” és “csillagpor” technológiákkal gazdagították, hogy a láthatatlan fényt láthatóvá tegyék és visszaadják a bőr igazi üde és természetes ragyogását.

Tovább

Szegd meg a szabályokat!

Max Factor - The Rule Breakers kollekció

img_0359a.jpg

Év elején egy új kollekcióval rukkolt elő a Max Factor, ami nem más, mint a The Rule Breakers Collection. A hangzatos név mögött 4 termék lapul, amik között van olyan is, ami eddig talán nem is volt megtalálható a drogériák polcain, de legalábbis elég ritka. Hogy mi ez a 4 termék, és érdemes-e megvenni őket? A folytatásból kiderül! 

Tovább

5 + 1 dolog, amit nem tudtál az argánolajról!

argankis.jpg

Nemrégiben látott napvilágot az a hír, miszerint a marokkói kormány több, mint 200 ezer hektárnyi argánfa ültetését tűzte ki célul. Mi sem bizonyítja jobban az argánolaj töretlen előretörését a kozmetikai piacon, minthogy az egyre növekvő kereslet miatt az őshaza ilyen komoly figyelmet fordít újabban a növényre. 

Tovább