Smink varázslatos befejezéssel!

Avon MagiX HD sminkfixáló púder

2016. december 06. - Debreczeni Krisztina

img_9505a.jpg

Amikor pár évvel ezelőtt a kezembe fogtam az első "fehér" púdert, idegenkedtem tőle. Tartottam attól, hogy majd fehéríteni fog, poros marad a bőröm, vagy esetleg a fényképeken köszön vissza kellemetlenül. Azonban hamar eloszlott minden félelmem, és az első pár használat után megszerettem a színtelen púdereket. Most az Avon MagiX HD sminkfixáló púderét próbáltam ki, amiről a folytatásban bővebben is olvashatsz. 

Tovább

Helló tél, helló karácsony!

karacsony4.jpg

Elérkezett az év utolsó hónapja, a december. A tél első hónapja talán az év legsűrűbb hava, tele élménnyel, eseménnyel, szépséggel, fénnyel és melegséggel. A karácsony közeledtével fénybe borulnak a városok, díszbe öltöztetjük a lakásunkat, és melegség költözik a szívünkbe. Hideg, téli estéken hóesésben sétálva nincs is szebb a kivilágított ablakoknál, a házakat díszítő színes égősoroknál. De mi van akkor, ha meggyújtottad ugyan vasárnap az első adventi gyertyát, de a karácsonyi hangulat még nem kapott el? Összegyűjtöttem a hideg évszak néhány előnyét, és inspirációs képeket is hoztam, amivel remélem segíthetek abban, hogy hozzád is elérjen a karácsony varázsa! 

Tovább

Innovatív újdonság az arctisztítás terén!

Lirene Physio-Micellás arctisztító gél

img_8629a.jpg

Vannak olyan termékcsaládok, amik folyamatosan megújulnak. Kifejlesztenek belőlük valami újat, valami jobbat, és mivel szeretem az újdonságokat kipróbálni, megmutatni itt a blogon, ezért szinte soha nem veszem újra azt amit már elhasználtam. Ilyen termékcsalád a smink- és az arclemosó is. Nálam ez a kettő az, ami nagyon gyorsan fogy, ezért próbálok pénztárcabarát, de ugyanakkor jól működő készítményeket találni. Ilyen új generációs termék a Lirene Physio-Micellás arctisztító is, amiről bővebben olvashatsz a folytatásban. 

Tovább

#myepiclook - Max Factor False Lash Epic

img_9415a.jpg

Neked mi jut eszedbe, ha azt mondom, hogy ünnepi smink? Nekem a csillogás, a fények, a világos árnyalatok, és persze a vörös rúzs. Én így képzelek el egy karácsonyi sminket. Igen, én már a szentestére készülök, hiszen vasárnap gyújtjuk meg az első gyertyát az adventi koszorún. És az azt követő pár hét olyan hirtelen fog eltelni, hogy mire kettőt pislogok, már 24-ét mutat majd a naptár. Az első próbasminket a Max Factor Smokey Eye Drama 2 in 1 Sumptuous Gold palettájával készítettem és kipróbáltam a legújabb, False Lash Epic spirált is.

Tovább

Schwarzkopf Essence Ultime - A mindennapi hajápolás esszenciája

img_8785a.jpg

Az utóbbi időben elkezdtem kísérletezni, ami a hajápolást illeti és több újdonságot is kipróbáltam. Köztük volt a Schwarzkopf Essence Ultime legújabb kiadása, a Caviar Hair Renew is. Már a külseje is megnyerő, a sötét lila csomagolás igazán jól mutat a fehér fürdőszoba polcain. Különlegessége azonban a fő összetevőjében rejlik, ami nem más mint a kaviár kivonat.

Tovább