Játssz az érzékekkel! - Playboy King & Queen of the Game

2016. október 11. - Debreczeni Krisztina

img_8139a.jpg

A Playboy nem pihen, ismét kiadtak egy teljesen új illatcsaládot, amit a Trónok harca ihletett. Az illatpár mögé két "hőst" vizionált a márka, akik magabiztosságukkal, mosolyukkal, tekintetükkel simán elcsábítják az ellenkező nem tagjait. Új, letisztult forma és csodás illatok, ez a King & Queen of the Game! 

Tovább

Helló ősz!

4b837cc4daba0aa72023c8d333fc64f8.jpg

Idén igazán nem panaszkodhatunk, ugyanis az ősz csak most, október első napjaiban érkezett meg. Eddig még kora reggel és éjjel is hanyagolhattuk a dzsekit, elég volt egy vastagabb pulcsi. Most viszont a kellemes, napos időjárást felváltják a hűvös, esős, ködös reggelek és szükség lesz a zárt cipőkre is. Mint minden évszaknak, az ősznek is megvannak a maga szépségei, amik mosolyt csalnak arcunkra. Hogy mik ezek? Olvasd tovább a bejegyzést! 

Tovább

Csodás újdonságokkal köszönti az őszt a L'Oréal!

img_8335a.jpg

Szinte nincs olyan hónap, amikor a L'Oréal ne lepne meg minket néhány újdonsággal. Augusztusban jó néhány Dm-ben megjelent a márka 2 méteres állványa, ami csupa új termékkel lett feltöltve. A legizgalmasabb közülük kétség kívül a fenti képen látható rúzspaletta. 6 csodás szín 1 dobozba zárva. És hogy mikkel találkozhatsz még a drogériákban? Olvass tovább, mutatom! 

Tovább

Ilyen az igazi provance-i kényeztetés!

img_8208a.jpg

Nagyon szeretem a levendulát. Az illatát, a vele készült termékeket, a hatását és a hangulatot, amit kivált. A lila színével megnyugtat, púderes illatával pedig ellazít, elvarázsol. A levendula fertőtlenítő, gyulladást csökkentő hatással bír. Segíti a horzsolások és a kisebb sebek gyógyulását és enyhíti a leégést. Egyszóval ez egy fantasztikus növény, összetevő. Az Avon termékcsaládjait pedig azért szeretem, mert a szett tagjait együtt használva erősítik egymás hatását, illatát, így sokáig érezhetem magamon az éppen aktuális kedvencemet. 

Tovább

Magyar, kézműves, 100%-ban természetes - Ez az Abura

img_8024a.jpg


Habár az Abura tavaly nyáron indult, legtöbben a júliusi Pixibox által ismerték meg a márkát. Egy igazi, magyar, családi vállalkozásról van szó, hiszen Berta Gabriella, az Abura megalkotója két ikerfiával álmodja meg és készíti el a különlegesebbnél különlegesebb tusfürdőket.

Tovább