Helló, Szépség! blog

30 éves a Guerlain Météorites

2017 tavaszi újdonságok

2017. március 28. - Debreczeni Krisztina

img_0559a.jpg

Az 1987-ben megszületett Guerlain Météorites termék, Dominique Szabo, az akkori Guerlain Make-Up Kreatív Igazgató határtalan képzeletéből született. Szeretett volna minden nőt megajándékozni a színtiszta ragyogás élményével, ezekkel a különleges gyöngyöcskékkel. 30 éven keresztül, folyamatosan fejlesztették, hogy mindig többet nyújtsanak a nők számára. A Météorites gyöngyöket a “szivárvány” és “csillagpor” technológiákkal gazdagították, hogy a láthatatlan fényt láthatóvá tegyék és visszaadják a bőr igazi üde és természetes ragyogását.

A Météorites gyöngyök előnyei:

  • Háromféle púdergyöngyöt tartalmaznak, három féle színkompozícióból áll, melyekkel korrigálhatjuk az arcszínt és a ragyogást, világos, közép és sötét tónusú bőrtípusra.
  • Minden színkompozíció hat különböző árnyalatú púdergyöngyöt tartalmaz, melyek specifikus hatással rendelkeznek.
  • Ez a hat gyöngyárnyalat tökéletesen elvegyül az ecset alatt, az eredmény pedig tökéletes színkorrekció ultra természetes, és ultra ragyogó arcszín

 

img_0565a.jpg

Idén tavasszal a limitált kollekció része a Météorites Happy Glow pirosító, amit a Météorites Voyages púderes mikro-gyöngyei és utazó-barát púderdoboza inspirált. Ez a 2 az 1-ben pirosító és highlighter termék kiemeli a bőr
ragyogását. Három gyöngyszín kombináció keveredik: a “szivárványosan ragyogó” gyöngyök ragyogó hatást keltenek a többszínű csillámnak köszönhetően, a pink gyöngyök üde, kicsattanó hatást kölcsönöznek, míg a fukszia gyöngyök felelevenítik a ragyogást és egy friss arcszínt alkotnak.

img_0567a.jpg

A La Petit Robe Noire kollekció részét gazdagítja a legújabb "kisfekete" parfüm, az Intense, ami a virágos-gyümölcsös illatok közé tartozik. A fejillatot a bergamott, a vattacukor és az áfonya alkotja, szívében a rózsa áll, és az alapjegyei vaníliát, pacsulit, ámbrát és szantálfát tartalmaznak. Újdonság még a szempillaspirál is, melynek érdekessége a keféjében rejlik. A gömbölyű fej lehetővé teszi, hogy a szemzugban lévő pillákat is elérjük és szépen szétválasztja a szálakat. A méhviasz tartalmának köszönhetően dúsít és hosszabbít, a göndörítő és tapadó polimerek pedig lehetővé teszik az ívelt pillákat, megnövelik a szempillák térfogatát és állományát, anélkül, hogy azok összecsomósodnának. A D panthenol összetevő egy szempilla ápoló aktív hatóanyag, mely megerősíti a szempillák minőségét és gyönyörűen kiemeli őket nap mint nap. A csomagolása pedig egyszerűen gyönyörű! És 3 új árnyalattal bővült a rúzskollekció is. Balzsamos állagának köszönhetően ápol, de finoman színezi is az ajkakat, csillogó finishe pedig feltűnő megjelenést kölcsönöz. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1612379381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása