Helló, Szépség! blog

Szegd meg a szabályokat!

Max Factor - The Rule Breakers kollekció

2017. március 24. - Debreczeni Krisztina

img_0359a.jpg

Év elején egy új kollekcióval rukkolt elő a Max Factor, ami nem más, mint a The Rule Breakers Collection. A hangzatos név mögött 4 termék lapul, amik között van olyan is, ami eddig talán nem is volt megtalálható a drogériák polcain, de legalábbis elég ritka. Hogy mi ez a 4 termék, és érdemes-e megvenni őket? A folytatásból kiderül! 

Egy 2000 Calorie szempillaspirál, egy szemöldökfixáló zselé, egy Velvet Matte rúzs és egy univerzális, színtelen ajakceruza, ezek tartoznak a legújabb kollekcióba. A Curl Addict spirál tömött, széles keféje egyenletesen fedi be a pillákat festékkel, kiemeli a tekintetet és szépen keretezi a szemeket. Dúsító hatású, viszont mivel csak alig hosszabbít, így a látványos hatás elmarad, de egy mindennapi szempillaspirálnak tökéletes. És megbízható, mert a nap végére sem pereg le a festék. A Max Factor 2000 Calorie spiráljait mindenképpen ajánlom, nekem még nem okoztak csalódást. A Natural Brow Styler szemöldökfixáló zselé egy jó választás lehet, ha küzdesz a rakoncátlan szálakkal és szeretnéd őket kordában tartani. A legizgalmasabb termék a négy közül Colour Elixir színtelen szájceruza. Nem csak azért szeretem, mert tökéletesen teszi a dolgát, gátolja hogy elcsússzon a rúzs, de észrevétlen keretet ad és szépen kiemeli az ajkak természetes ívét. És nem kell reggelente a megfelelő színű szájceruzát keresni, illetve nem kell minden rúzshoz egy passzoló ceruzát is venni! És a végül a Velvet Matte rúzs, amiből a 35-ös Love árnyalatot kaptam. Már a neve is sugallja, hogy nem lesz teljesen matt a végeredmény, de mindenképpen tartós darab. Enyhe, édes illata van, a textúrája pedig bársonyos, könnyen siklik az ajkakon és nem emeli ki a száraz részeket, ami egy pozitív tulajdonság a teljesen matt társaival szemben. Shea-, avocado- és aloevaj tartalmának köszönhetően hidratál és táplál. 

A Max Factor 2017-es újdonságaival lehetőséged van megszegni a szabályokat, és olyan sminket alkotni, amellyel kompromisszumok nélkül alkothatod meg a vágyott megjelenésedet.

 

img_0369a.jpg

img_0387a.jpg

img_0391a.jpg

img_0374a.jpg

img_0385a.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6812305749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása