Helló, Szépség! blog

Yves Rocher - Secrets d'Essences Accord Chic

Az elegancia védjegye

2017. január 28. - Debreczeni Krisztina

img_8950a.jpg

A Secrets d'Essences az Yves Rocher prémium parfümsorozata, aminek tagjai a legkülönlegesebb kivonatokat tartalmazzák, a legfinomabb illatkombinációk, melyek tökéletes harmóniát alkotnak. A sorozat legújabb tagja az Accordic Chic egy olyan kifinomult, elegáns illat, amit érdemes különleges alkalmakra tartogatni. 

A csomagolása, a parfüm üvege pontosan ugyanolyan, mint a sorozat többi tagjáé. Egy pecséttel lezárt dobozban érkezik a dekoratív üveg. A vésett kupak alatti szórófej pedig megfelelő mennyiséget oszlat el minden fújás alkalmával. Amennyire elegáns a kiszerelés, annyira kifinomult maga az illat is. Először a Rózsaszín bors és a Balzsamfa fűszeres, karakteres illata csapja meg az orrot, majd szépen kibontakozik az Írisz is. A parfüm ellenpontját és mélységét a Benzoin és a Tömjén adja. Különleges összetevők órákon át tartó tánca ez az illat, mely egyszerre fűszeres és virágos, keleties. A hozzávalók arányát annyira tökéletesen találták el, hogy a fűszeresség egyáltalán nem tolakodó, ideális harmóniát alkot a virágos jegyekkel.
Az Accordic Chic tipikusan az a parfüm, ami nem illik mindenkihez, nem lesz minden korosztály kedvence, de próbáld ki, adj neki esélyt és hagyd hogy elvarázsoljon ez a különleges illatkompozíció. Nem egy mindennapi parfüm, de kivételes alkalmakra tökéletes. Ez az illat eleganciát, magabiztosságot sugároz, megfűszerezve egy kis pimaszsággal.

Az Accordic Chic a merész, az elegáns, a kivételes nőiesség illata. - Olivier Cresp & Marie Salamagne, illatkreátorok

img_8970a.jpg

img_8983a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1312151019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása