Helló, Szépség! blog

The Rock Nudes

A Maybelline The Nudes sorozat legújabb tagja

2017. január 23. - Debreczeni Krisztina

img_9656a.jpg

Tavaly ősszel érkezett hozzánk a The Nudes sorozat akkori legújabb tagja, a The Rock Nudes. Ahogy a név is jelzi, a színösszeállítás kicsit kilóg a natúr vonalból, mert a világos árnyalatok mellett merész, fémes, csillámos, glitteres színek is helyet kaptak a palettában. A palettából kihozható lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt, a The Rock Nudes igazán különleges és egyedi!

A paletta csomagolása igazán minőségi, a külseje matt, az ablakon át pedig jól látható minden szín. A termék egy kétvégű ecsetet és applikátort is tartalmaz, de a tükör továbbra is kimaradt. A paletta hátoldalán egy ajánlást is elhelyeztek, a színek kettesével, hármasával, de még négyesével is remekül kombinálhatóak. A szemhéjpúderek matt és fémes finisűek, jól pigmentáltak, építhetőek és könnyen satírozhatóak. A csillámos színek sajnos porolnak és felvitelkor kicsit potyognak is, de ez könnyen kiküszöbölhető, ha felvitel előtt lerázzuk az ecsetet. Egy jó alappal egész nap a helyén marad, nem kell 1-2 óránként ellenőrizni. Szolid, nappali, vagány, bulizós, hideg vagy meleg tónusú smink is simán elkészíthető ezzel a palettával! 

8973f4f9c645bec002bae8deae7a413c.jpg

8fbc0e2a124ee8e3427f7191056bf62d.jpg

 

* A Maybelline New York támogatásával.

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4012145959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása