Helló, Szépség! blog

Schwarzkopf Essence Ultime - A mindennapi hajápolás esszenciája

2016. november 15. - Debreczeni Krisztina

img_8785a.jpg

Az utóbbi időben elkezdtem kísérletezni, ami a hajápolást illeti és több újdonságot is kipróbáltam. Köztük volt a Schwarzkopf Essence Ultime legújabb kiadása, a Caviar Hair Renew is. Már a külseje is megnyerő, a sötét lila csomagolás igazán jól mutat a fehér fürdőszoba polcain. Különlegessége azonban a fő összetevőjében rejlik, ami nem más mint a kaviár kivonat.

A kaviár magas vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhetően külsőleg is jótékony hatású. Ezért egyre nagyobb teret nyer a szépség-, és a hajápolásban. Öregedésgátló és tápláló tulajdonságokkal bír, segít megerősíteni és helyreállítani a hajszerkezetet. Rugalmasságot és könnyed tartást nyújt, egészséges fényt ad. Már az első hajmosás közben is érezhető az a selymesség és puhaság, ami a végeredményt is jellemzi. A balzsammal kiegészítve pedig extrán puha és fényes lesz a haj. Jó néhány használat után leírhatom, hogy valóban simává és ragyogóvá varázsolja a károsodott, száraz, töredezett hajat. A fénytelen hajam fényes lett, és a töredezettség mértéke is csökkent. Selymes, puha, formázható és illatos még a harmadik napon is. 

A termékek illata is egyedülálló és igazán tartós. A készítmény fejjegyét az édes gyümölcsök, az alma, a körte, a füge és a piros bogyós gyümölcsök adják. Szívében nemes virágok aromái vannak, olyanok, mint a rózsabimbó, az ilang-ilang, a jázmin és a napraforgó. Alapját pedig a fehér pézsma, a borostyán, a vanília és a szantálfa adja. 

A termékcsaládot Claudia Schiffer-rel közösen fejlesztették ki a Schwarzkopf szakértői! Az Ultime család 5 tagból áll, a Caviar mellett az Elastin vékony szálú, gyenge hajra, az Amber & Oil (amiből már egy flakonnal elhasználtam, és szintén imádom) a nagyon sérült, törékeny hajra, az Omega & Oil a kifejezetten sérült, gyenge hajra, míg a Lotus Blossom a festett, melírozott hajra való.  

Én nagyon elégedett vagyok az Essence Ultime termékekkel és csak ajánlani tudom!

img_8800a.jpg

img_8810a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1311963771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása