Helló, Szépség! blog

Helló ősz!

2016. október 03. - Debreczeni Krisztina

4b837cc4daba0aa72023c8d333fc64f8.jpg

Idén igazán nem panaszkodhatunk, ugyanis az ősz csak most, október első napjaiban érkezett meg. Eddig még kora reggel és éjjel is hanyagolhattuk a dzsekit, elég volt egy vastagabb pulcsi. Most viszont a kellemes, napos időjárást felváltják a hűvös, esős, ködös reggelek és szükség lesz a zárt cipőkre is. Mint minden évszaknak, az ősznek is megvannak a maga szépségei, amik mosolyt csalnak arcunkra. Hogy mik ezek? Olvasd tovább a bejegyzést! 

Meleg szobából nézni az esőt, érezni a finom tea illatát, gyertyát gyújtani, vagy épp a faleveleket rugdosni, mint egy kislány. A kötött pulcsik, a vastag sálak adta melegség. Takaró alól nézni az esti műsorokat egy forró vizes kádfürdő után. Ezek a csodás dolgok mind az ősszel érkeznek, ahogy a színek is. A szürke és a barna különböző árnyalatait öltjük magunkra, a természet narancsba borul, míg az élénk rúzsokat bordóra cseréljük. Igaz, hogy egyre hamarabb megy le a nap, csökken a napsütéses órák száma, sokan munkába majd haza is sötétben megyünk, de lásd meg a szépet ebben az időszakban is és élvezd, élj át minden napot! 

osz1.jpg

osz2.jpg

osz3.jpg

osz4.jpg

osz6.jpg

9b48bd38c5770539ada16534504fd878.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5411760945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása