Helló, Szépség! blog

Ilyen az igazi provance-i kényeztetés!

2016. szeptember 12. - Debreczeni Krisztina

img_8208a.jpg

Nagyon szeretem a levendulát. Az illatát, a vele készült termékeket, a hatását és a hangulatot, amit kivált. A lila színével megnyugtat, púderes illatával pedig ellazít, elvarázsol. A levendula fertőtlenítő, gyulladást csökkentő hatással bír. Segíti a horzsolások és a kisebb sebek gyógyulását és enyhíti a leégést. Egyszóval ez egy fantasztikus növény, összetevő. Az Avon termékcsaládjait pedig azért szeretem, mert a szett tagjait együtt használva erősítik egymás hatását, illatát, így sokáig érezhetem magamon az éppen aktuális kedvencemet. 

A Planet Spa legújabb tagja, a Provence Spa a levendula és a jázmin elegyével ejt rabul. A szett egyik terméke egy különleges, kétfázisú, relaxáló habfürdő, ami összerázva egy kényeztető fürdőtejjé alakul át. A bőrt selymessé és puhává varázsolja. Ezt az érzést teszi teljessé a hidratáló testápoló balzsam, amit a benne található apró, könnyen feloldódó gyöngyök tesznek egyedivé. A szuper illat pedig még reggel is érződik a bőrömön. És hogy mindig velem lehessen a provance-i hangulat, arról a kézkrém gondoskodik. Egyszerűen imádom a csomagolását, bár egy kicsit "gyűrődik" a táskában. Használata egyszerű, hamar beszívódik, de hagy egy nagyon pici zsíros érzetet maga után. 

Biztosan nem okoz majd csalódást ez a szett, ha az elkövetkezendő hideg estéken ezt választod az esti rituálékhoz, vagy egy nehéz nap utáni kikapcsolódáshoz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5711700351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása