Helló, Szépség! blog

Magyar, kézműves, 100%-ban természetes - Ez az Abura

2016. szeptember 05. - Debreczeni Krisztina

img_8024a.jpg


Habár az Abura tavaly nyáron indult, legtöbben a júliusi Pixibox által ismerték meg a márkát. Egy igazi, magyar, családi vállalkozásról van szó, hiszen Berta Gabriella, az Abura megalkotója két ikerfiával álmodja meg és készíti el a különlegesebbnél különlegesebb tusfürdőket.

100%-ban természetes hozzávalókat használnak, termékeik nem tartalmaznak SLS-t, kőolajszármazékokat, és parabént sem. Csak és kizárólag növényi zsírokkal, olajokkal, méhviasszal és 100%-os tisztaságú illóolajokkal dolgoznak, ezáltal a tusfürdők ápoló, hidratáló hatásúak lesznek. A jótékony összetevők miatt érdemes pár percig a bőrön hagyni a krémtusfürdőt, hogy a vitaminok és a tápanyagok beszívódjanak. Hatásuk pedig annyira jó, hogy a testápoló fürdés után a polcon maradhat. Jelenleg két termékcsalád érhető el, az egyiket a sportolóknak ajánlják, a Contact és a Motion felfrissít és egyben fertőtlenít is. Ha viszont kényeztetésre vágysz, akkor a Dewin Family tagjai közül érdemes választani. Itt a hagyományos levendulás vagy rózsaillatú tusfürdőn át, a belga csokisig olyan különleges darabok találhatóak meg, mint a kancatejes vagy a búzafüves, aminek egyébként nagyon durván különleges, zöld illata van. A jelenlegi kínálatból az én kedvenceim a Lavender Flowers és a Contact. 

Ha szeretnél kipróbálni egy hazai, megbízható, természetes tusfürdőt, mely kényeztet, garantáltan ápolja és hidratálja bőröd, vagy csak valami különlegességre vágysz, akkor bátran ajánlom neked az Abura készítményeit!

img_8038a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6011679183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása