Helló, Szépség! blog

Ha szereted az arcmaszkokat, ne hagyd ki a The Body Shop újdonságait!

2016. augusztus 09. - Debreczeni Krisztina

the_body_shop2.jpg

Ha szereted az arcmaszkokat. Ha úgy érzed, hogy már nem nyújt elég hidratálást azt aktuális arcápolód. Ha szükséged van valami újra, akkor augusztus 11-e után nézz be a The Body Shop-hoz, ugyanis akkor kerül a polcokra az 5 tagból álló új arcmaszk család!

Kínai Ginzeng és Rizs

A kínai hagyományok által ihletett krémes radírozó maszk élénkíti és revitalizálja az intenzív ápolásra szoruló bőrt. Megszünteti a fakóságot és az egyenetlen bőrtónust is. Fő alapanyaga a ginzeng, ami szuper immunerősítőként is ismert. Gazdag zsírsavakban és antioxidánsokban, egyebek mellett fokozza az állóképességet és a szellemi teljesítményt is. A szintén Kínából származó rizskivonatot tradícionálisan a bőr hidratálására és világosítására használják. A maszk harmadik jelentős összetevője pedig a nicaraguai szezámmagolaj, ami gazdagon tartalmaz oleik- és linolsavat, ezzel garantálja a puha bőrt.


Etióp Mézes

Kényeztető, mézes textúrájú arcmaszk, mely táplálja és hidratálja a bőrt. Az afrikai gyógyító rituálék ihlette maszk feltölti és regenerálja a bőrt és minden egyes pakolással puhábbá és puhábbá varázsolja. Az Etiópiából származó, a világon egyedülálló Sheka méz feltölti a bőrt és visszaadja annak komfortérzetét. A hidegen préselt namíbiai marulaolaj regenerálja és visszaadja a bőr rugalmasságát, míg az olasz bio olívaolaj gazdag Omega 9 zsírsav tartalmának köszönhetően segít fokozni a bőr rugalmasságát és megelőzi kiszáradását.

 

tbs1.jpg

 

Amazóniai Acai

Frissítő, géles radírozó maszk, ami felélénkíti és energiával tölti meg a bőrt. Fokozza a stressz és fáradtság miatt újratöltést igénylő bőr ragyogását és élénkségét. Fő összetevője az acai bogyó, amely fokozza a szervezet energiaszintjét, erősíti az immunrendszert, gazdag vasban, aminosavakban, antioxidánsokban és vitaminokban. Az acai bogyó mellett brazil guarana mag kivonatot és bio babasszuolajat is tartalmaz, ami puhítja, kisimítja és revitalizálja a bőrt.


Himalájai Szén

Az agyagos textúrájú radírozó maszk mélyen tisztítja és méregteleníti a bőrt. Ezt a maszkot az ayurvedikus hagyományok ihlették és bizsergető, agyagos textúrájával kiválóan méregteleníti a bőrt és tisztítja a pórusokat. Hatékonyan eltávolítja a bőrből a szennyeződéseket és méreganyagokat az egészséges és fiatalos ragyogásért. Alapanyaga a bambusz szén, ami egy erősen tisztító összetevő, ugyanis képes a felgyülemlett méreganyagokat magába szívni, még mielőtt azok bejutnának a szervezetbe. A szén mellett megjelenik a kenyai bio teafaolaj, ami köztudottan tisztítja és fertőtleníti a bőrt, illetve a Japánból származó, antioxidánsokban és katechinben gazdag teafa levelek, melyek hatékonyan radírozzák a bőrt.

 rozsa.jpg


Brit Rózsás

Az afrikai gyógyító rituálék ihlette kényeztető mézes maszk feltölti és regenerálja a bőrt és minden egyes pakolással egyre puhább lesz. Kulcs összetevője a rózsa esszencia, aminek magas a vitamin tartalma, és természetes gyógyító és kedélyjavító hatást is tulajdonítanak neki. Megjelenik mellette a Chiléből származó csipkebogyó olaj, ami gazdag Omega 3 és 6 tartalmának köszönhetően feszesíti és feltölti a bőrt. A mexikói bio Aloe Vera pedig a bőrnyugtató hatást erősíti.

Használat

  • A higiénikus használat biztosításához a krémet egy spatula segítségével vedd ki a tégelyből, majd egy ecset segítségével vidd fel az arcbőrre. Az ecsetet minden használat után tisztítsd meg langyos vízben arclemosóval. A The Body Shop kifejlesztett egy kifejezetten maszkokhoz való ecsetet, mely hosszú és elvékonyodó sörtéi lehetővé teszik, hogy egyenletesen vidd fel a krémet az arc egész területére, a ferde kialakításnak köszönhetően pedig az arc minden szegletét elérheted.
  • Távolítsd el a sminkedet és tisztítsd meg a bőröd. Vigyél fel egy egyenletes réteg maszkot a szem és a száj környékét elkerülve. Ha szeretnéd, felviheted akár a nyakadra és a dekoltázsodra is. Hagyd fent 5 - 10 percig mielőtt lemosod, majd finoman ütögesd szárazra a bőrt. Heti 2 - 3 alkalommal használd.

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr438925952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása