Helló, Szépség! blog

Most különleges élmény lehet a zuhanyzás!

2016. augusztus 05. - Debreczeni Krisztina

img_7986a.jpg

A tusfürdők aranykorát éljük, szinte nincs olyan formula, amiben ne jelent volna meg idén a folyékony szappan. A drogériák polcain ma már minden csomagolásban megtalálhatod őket, legyen az flakonos, tubusos, tégelyes vagy spray kiszerelésű. Igen, a sima folyékony vagy géles textúra után ma már akár habbal is fürödhetünk. A különleges vonalat követve júliusi újdonságai között jelentette meg ezt a két tusolózselét az Avon.

Ami miatt más, mint a többi tusfürdő, az természetesen az állaga. Átlátszó, keményebb zselészerű anyag van a tégelyekben, amiből elég keveset kivenni egyszerre. Fontos, hogy vízzel teljesen fel kell oldani, és utána oszlatható el könnyen a bőrön. Az illata mennyei, az Eper-Guava párosnál inkább a második érvényesül. Nincs műanyag eper illata, nem tolakodó, hanem finoman, lágyan leng körbe zuhanyzás után is. A Gránátalma-Mangó kombináció teljesen harmóniában van egymással, de a gránátalma picit jobban kiérződik. A zuhanyzás egészen biztosan különleges élménnyé válik, ha a hagyományos tusfürdők, szappanok közé néha becsempészünk egy-egy nem mindennapi készítményt is! 

Ára: 1299 Ft / 175 ml

img_8002a.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr268926728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása