Helló, Szépség! blog

Így használd a parfümöket nyáron!

2016. július 06. - Debreczeni Krisztina

img_7912a.jpg

A nagy melegben másra se vágyunk, csak hogy minél kevesebb dolog legyen rajtunk. Ruhából is a lengébbeket választjuk, az ékszereket és a parfümöket sokszor hanyagoljuk. Pedig egy jól megválasztott illat akár frissítően is hathat ránk a nap folyamán. Azonban nem mindegy, hogy milyet választunk és az sem, hogy hogyan használjuk. 

Sokan azt mondják, hogy a nehéz, fűszeresebb parfümöket érdemes ilyenkor félre tenni, és majd a hidegebb hónapok elővenni. Én azonban úgy vagyok vele, hogy használd nyugodtan azt, amelyikhez kedved van. Hisz a kedvenc illatod tesz magabiztossá, az vidíthat fel és teheti boldoggá a napod. Viszont a nyári hónapokban nem árt néhány szabályt betartani:

  • csak olyan területre fújjuk a parfümöt, amit ruha takar, mert a közvetlen napfény hatására a parfüm összetevői reakcióba léphetnek és napallergiát válthatnak ki 
  • strandolás, napozás előtt semmiképp se fújj magadra semmit 
  • ne fújd közvetlenül a ruhádra, mert foltot hagyhat maga után, ami a mosástól sem fog kijönni
  • ha biztosan szeretnéd a bogarakat távol tartani magadtól, akkor citrusos, szegfűszeges, fahéjas, rozmaringos vagy cédrusos illatot válassz
  • nagy melegben a bőr jobban párologtat, ezért kövesd a "kevesebb több" elvet

 

img_7902a.jpg

Idén jelent meg ez a 3 parfüm, amiből kettő limitált kiadás. A Mexx Summer is now illatok magukban rejtik a nyárban lévő végtelen lehetőséget, a felejthetetlen történeteket. A női parfüm egy igazi vidám illat, egy gyümölcskoktél, melyet modern virágos jegyek és krémes alapjegy tesz teljessé. Fejillatában a körte és az ananász jelenik meg, szívében a frézia és a magnólia található, míg az érzéki alapot a szantál és a lágy pézsmás jegyek adják. A férfi illat pedig friss zöld és fűszeres jegyekkel nyit, szívjegyében az alma és a cédrusfa ötvözete jelenik meg, míg az alapban pacsuli és ámbrás jegyek kombinációja dominál. 

A 007 for Women II igazi dísze lehet polcodnak. A már jól ismert forma most áttetsző, rózsaszín ékkő formájában köszön vissza. A kifinomult illat fejillata a rózsabors és a rózsaszín frézia bársonyos jegyeit tartalmazza, melyet a málna tesz teljessé. A feketeribizli gyümölcsös karakterét a rózsaszín leander és a gardenia virágos jegyei gazdagítják. A teljes kompozíciót pedig a Baccara rózsa öleli körül. Az alapjegyben megjelenik a vanília és a pézsma, melyet a cédrusfa és a bőr jegyei egészítenek ki. 

img_7929a.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helloszepseg.blog.hu/api/trackback/id/tr418870456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása